Groepsvakanties in de Pyrénées-Orientales

Het departement Pyrénées Orientales is een van de meest aantrekkelijke in Frankrijk voor vakantiegangers, vooral buitenlanders. Dit deel van het land heeft inderdaad veel troeven die veel vakantiegangers aanspreken. Het motto van de levenskunst in het departement Pyrénées Orientales, sterk beïnvloed door Spanje, is luiheid! Inderdaad, de bewoners houden er gewoon van om te ontspannen en de tijd te nemen om te doen waar ze zin in hebben. Organiseer nu uw verblijf en boek uw groepsaccommodatie Pyrennees Orientales.

De bloemrijke boscamping

Camping Zuid Frankrijk Bois Fleurie verwelkomt u niet ver van het stadscentrum in Argelès-sur-Mer. Het verwelkomt u in een betoverende omgeving waar de natuur heerst in het hart van de badplaats Argelès. Het 5-sterrenhotel biedt accommodatie voor groepen tussen chalets en volledig uitgeruste stacaravans. De stacaravan Confort Life is geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit. Het etablissement beschikt over kwaliteitsfaciliteiten die uw groep zullen bekoren.

Profiteer van het waterpark, de speeltuin, de tennisbanen, het multisportterrein en het outdoorfitnessparcours. Het huren van een groepsaccommodatie Pyrennees Orientales geeft u toegang tot tal van diensten zoals wifi, restaurant, kinderclub, etc. In het seizoen worden er ook verschillende activiteiten en amusement aangeboden.

Onmisbare bezoeken in de oostelijke Pyreneeën

Bezoek tijdens uw groepsverblijf in de oostelijke Pyreneeën de must-see plekken. De uitlopers van de Pyreneeën herbergen enkele van de mooiste historische bezienswaardigheden in de regio Languedoc Roussillon. Bezoek bijvoorbeeld het versterkte dorp Villefranche le Conflent, de abdij van St. Martin de Canigou, het zeer pittoreske kasteel en dorp Castelnou of de priorij van Serrabone. De landschappen van de Pyrénées Orientales behoren tot de meest spectaculaire in de regio Languedoc Roussillon, gedomineerd door de indrukwekkende bergen van de Pyreneeën van waaruit u adembenemende uitzichten heeft.

De meest bekende is de berg Canigou, waarmee u de hele regio Roussillon kunt bewonderen. Drie verschillende rivieren doorkruisen het departement: de Tech, de Têt en de Agly. Kortom, dit departement biedt enkele van de mooiste landschappen van Frankrijk die u kunt ontdekken tijdens uw verblijf in een groepsaccommodatie Pyrennees Orientales. Het gebied produceert veel authentieke zoete wijnen. Het is vooral beroemd om 4 appellaties: Banyuls, Maury, Rivesaltes en Muscat de Rivesaltes. Er zijn ook veel droge rode wijnen waarvan Collioure waarschijnlijk de meest bekende appellatie is.

Les dernières publications "yachtingclub32.com"