Groepsvakanties in de Pyrénées-Orientales

Het departement Pyrénées Orientales is een van de meest aantrekkelijke in Frankrijk voor vakantiegangers, vooral buitenlanders. Dit deel van het land heeft inderdaad veel troeven die veel vakantiegangers aanspreken. Het motto van de levenskunst in het departement Pyrénées Orientales, sterk beïnvloed door Spanje, is luiheid! Inderdaad, de bewoners houden er gewoon van om te ontspannen en de tijd te nemen om te doen waar ze zin in hebben. Organiseer nu uw verblijf en boek uw groepsaccommodatie Pyrennees Orientales.

De bloemrijke boscamping

Camping Zuid Frankrijk Bois Fleurie verwelkomt u niet ver van het stadscentrum in Argelès-sur-Mer. Het verwelkomt u in een betoverende omgeving waar de natuur heerst in het hart van de badplaats Argelès. Het 5-sterrenhotel biedt accommodatie voor groepen tussen chalets en volledig uitgeruste stacaravans. De stacaravan Confort Life is geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit. Het etablissement beschikt over kwaliteitsfaciliteiten die uw groep zullen bekoren.

Profiteer van het waterpark, de speeltuin, de tennisbanen, het multisportterrein en het outdoorfitnessparcours. Het huren van een groepsaccommodatie Pyrennees Orientales geeft u toegang tot tal van diensten zoals wifi, restaurant, kinderclub, etc. In het seizoen worden er ook verschillende activiteiten en amusement aangeboden.

Onmisbare bezoeken in de oostelijke Pyreneeën

Bezoek tijdens uw groepsverblijf in de oostelijke Pyreneeën de must-see plekken. De uitlopers van de Pyreneeën herbergen enkele van de mooiste historische bezienswaardigheden in de regio Languedoc Roussillon. Bezoek bijvoorbeeld het versterkte dorp Villefranche le Conflent, de abdij van St. Martin de Canigou, het zeer pittoreske kasteel en dorp Castelnou of de priorij van Serrabone. De landschappen van de Pyrénées Orientales behoren tot de meest spectaculaire in de regio Languedoc Roussillon, gedomineerd door de indrukwekkende bergen van de Pyreneeën van waaruit u adembenemende uitzichten heeft.

De meest bekende is de berg Canigou, waarmee u de hele regio Roussillon kunt bewonderen. Drie verschillende rivieren doorkruisen het departement: de Tech, de Têt en de Agly. Kortom, dit departement biedt enkele van de mooiste landschappen van Frankrijk die u kunt ontdekken tijdens uw verblijf in een groepsaccommodatie Pyrennees Orientales. Het gebied produceert veel authentieke zoete wijnen. Het is vooral beroemd om 4 appellaties: Banyuls, Maury, Rivesaltes en Muscat de Rivesaltes. Er zijn ook veel droge rode wijnen waarvan Collioure waarschijnlijk de meest bekende appellatie is.

Waarom is het essentieel dat kinderen naar een camping in de Ardèche met zwembad gaan?

Kamperen in de Ardèche is een vakantiebelevenis die je niet mag missen, vooral als je kinderen hebt. De regio staat bekend om zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, spannende buitenactiviteiten, rijke en gevarieerde culinaire tradities en campings met adembenemende zwembaden. Maar waarom is het zo essentieel voor kinderen om te gaan kamperen in de Ardèche met zwembad? Hier zijn enkele redenen. Zodat ze zich de hele vakantie op de camping in de Ardèche kunnen vermaken (camping Ardeche met zwembad) [...]

Alle boten van uw keuze zijn beschikbaar voor charter

Verschillende categorieën mensen houden zich bezig met bootverhuur, sommigen doen het voor zaken, anderen doen het voor de lol. Tijdens de vakantie is het huren van een boot een essentiële activiteit. Als u op zoek bent naar een motorboot te huur, dan is Samboat de aanbieder die u tevreden kan stellen. We nodigen je uit om de Samboat-site te bezoeken, zodat je een idee hebt van alle boten die op je wachten. Alle boten van uw keuze zijn te huur. [...]

Uw opties wanneer u door Samboat gaat

Uw opties wanneer u door Samboat gaat
Iemand heeft gezegd dat gewone groepsreizen beter zijn vanwege de eenvoud. Misschien is het; het heeft echter niet de voordelen van bootreizen. U kiest naar eigen goeddunken plaatsen. U hoeft geen kamers in hotels of hostels te zoeken als de boot voldoende ruimte heeft. Ongetwijfeld hangen de bovengenoemde factoren met elkaar samen; er is een grote diversiteit aan mogelijkheden om uit te kiezen. Vergeet niet dat een goed geplande vakantie lang een vrolijke (motorboot te huur) [...]