Op de Balearen in Spanje zijn er verschillende manieren om een ​​boot te huren

Het huuraanbod is zeer rijk. De meerderheid van de havens is vol van de huurders meerdere malen in de dag naar de perrons te huren tussen mensen, in aanvulling op de professionele verhuurders die u toelaten om boten naar cruise dagen of weken.

Elke huurder publiceert zijn advertentie op de website

De boot ligt in het centrum van Cartagena, in de oude stad. Op 10 voet minuten naar alle attracties, zoals het Romeinse theater, het Forum, het baden, het Museum van Onderwater Archeologie, Marine Museum, onderwater kamer Isaac Peral, Punische Muur, onderdak Civil War Artillerie Museum, het kasteel van La Concepcion, het beste uitzicht op de aanbiedingen stad en de baai, kunt u een gastronomische tour te maken en te genieten van de meeste van deze oude stad. Er zijn de stamgasten die Caesar waarderen met zijn prachtige aandacht, maar tips om te eten in Spanje en de mogelijkheid om de badplaats te genieten. Breng een paar nachten op een boot is magisch, de haven in het hart van de stad, alles is mogelijk te voet.

Het budget voor de bootverhuur

Prijzen bootverhuur balearen zijn heel verschillende havens, de duur, het type boot en de huurder. Het passeren van een professional in Marseille, kosten ongeveer 200 euro per dag per motorboot naar 6 plaatsen voor de visserij en met de familie (behalve in juli en augustus) lopen te huren zonder te slapen.

Tip: een boot huren van een individu, de prijzen zijn betaalbaar. Vanaf ongeveer 110 euro voor een vergelijkbare boot. De boot moet worden gedekt door de verzekering om de huurovereenkomst bevoegde. Voor extra veiligheid, en het advies van de voormalige huurders de voorkeur aan een samenwerkingsplatform te raadplegen, hoewel individuele professionals en advertenties er worden verzameld.

Huur en test een boot

Voor één of twee weken op zee, hebben onze specialisten de beste navigatie-route geschreven, zodat u kunt genieten van uw reis. U kunt u ook inspireren om uw eigen route te voltooien. U kunt ons uw ervaringen op de volgende routes, schat Maritima feedback over de voortgang van de scheepvaart van elk van haar klanten.

Surf vrij op de prachtige Middellandse Zee en genieten van een prachtig uitzicht over de stad en de prachtige stranden van Spanje.